Om projektet

Placering

Med sin placering i Ørestad Syd er arenaen beliggende tæt på unik infrastruktur – motorvej, metro, tog og fly – og arenaen ligger således i nærheden af alting.

Arenaen bliver placeret midt i Ørestad lige syd for motorvejen. I denne nordlige del af Ørestad Syd er der plads til investeringer og byudvikling. Sammen med indkøbscentret Fields og bydelens internationale virksomheder og hoteller vil arenaen medvirke til at drive byudviklingen i området.

Arenaen bliver centrum i et nyt bykvarter, hvor der udover boliger og virksomheder også kommer en kommunal skøjtehal, og hvor plangrundlaget giver mulighed for en ny folkeskole med gode idrætsfaciliteter.

Arenaen vil få de mest optimale adgangsforhold i Ørestad Syd. Her er kun få minutter til Danmarks internationale lufthavn, metro, tog og motorvej til både Sverige, Tyskland og det øvrige Europa.

 

En ny masterplan for området
By & Havn og Realdania har i samarbejde med Københavns Kommune gennemført et parallelopdrag for området, der skal munde ud i et nyt plangrundlag og masterplan for den nordligste del af Ørestad Syd. Planen skal sikre, at multiarena, skøjtehal og folkeskole får den mest optimale placering. Ambitionen er at skabe et velfungerende og blandet byområde i København, hvor byliv, sport og fritidsaktiviteter er i fokus.

 

Læs mere om arenaens placering på Ørestads hjemmeside.

Arena CPHX P/S
Jarmers Plads 2
DK-1551 København V
Tlf. 70 11 66 66

Byggeplads
Hannemanns Allé 18
2300 København S