Om arenaen

Indhold

Arenaen bliver multifunktionel, så den kan huse musik, kultur, sport og meget andet.​​

Begivenheder i Royal Arena
Royal Arena bliver en arena i international topkvalitet, som kan anvendes til mange typer af begivenheder inden for kultur, musik og sport. Arenaen vil få en størrelse på knap 35.000 etagemeter med store foyerarealer til gæsterne og servicearealer til optrædende kunstnere og sportsudøvere.
Arenaen bliver fleksibel og skalérbar, så det er muligt at holde arrangementer, hvor man kun benytter dele af arenaen. Samtidig vil arenaen supplere eksisterende faciliteter og muliggøre, at København kan tilbyde omverdenen endnu bedre, bredere og større arrangementer.
Musik- og kulturbegivenheder
Arenaen bliver konstrueret, så man kan holde koncerter inden for alle musikalske genrer. Også mere showprægede kulturelle begivenheder som f.eks. Disney on Ice, Appassionata hesteshow eller Cirque du Soleil. Til musikarrangementer og lignende vil der være plads til op til 15.000 siddende og stående tilskuere.
Sport
I arenaen vil man kunne afvikle arrangementer og mesterskaber inden for en lang række idrætsgrene, fx ishockey, håndbold og bordtennis – ligesom det også vil være muligt at afholde svømmestævner. Til sportsbegivenheder vil der være plads til op til 12.500 tilskuere.

Arena CPHX P/S
Jarmers Plads 2
DK-1551 København V
Tlf. 70 11 66 66

Byggeplads
Hannemanns Allé 18
2300 København S