Byggeriet

Støj og støv minimeres fra byggestart

Royal Arena bliver et af de største byggerier i København i den kommende periode. Byggeriet kommer med andre ord til at fylde en del i Ørestad Syd. Alligevel vil støj og støv blive minimeret fra starten.
Selskabet bag arenaen har sikret, at anlægsprocessen overholder miljøkravene til punkt og prikke. Samtidig vil anlægsmetoden blive så skånsom som mulig for omgivelserne:
”Vi overholder naturligvis Københavns Kommunes regler for, hvornår vi må larme. Og det bliver faktisk ikke så slemt. For vi skal heldigvis kun grave ud – og ikke nedad. Det bliver derfor kun maskinerne på pladsen og lastbilerne fra og til, der kommer til at støje i byggefasen."
Kommende naboer kan sove trygt
Selv højlydte koncerter vil ikke være til gene for tilflytterne til Ørestad Syd. Royal Arena bliver nemlig grundigt støjisoleret med både dobbeltdøre og en lydsluse. Dermed kommer de mange arrangementer til at påvirke beboerne i Ørestad Syd minimalt.
Royal Arena designes desuden med en såkaldt ”loading bay”, hvor lastbiler kører ind i selve bygningen, før de læsser udstyret af for at minimere støj for naboerne.

Arena CPHX P/S
Jarmers Plads 2
DK-1551 København V
Tlf. 70 11 66 66

Byggeplads
Hannemanns Allé 18
2300 København S